Moartea l-a găsit încălecat pe o trotinetă electrică, la Dondușeni

O persoană a decedat în timp ce se deplasa cu o trotinetă electrică. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul orei 19:35, în localitatea Tîrnova, din raionul Dondușeni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 24 aprilie 2024, 12:58   1017
trotinetă

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 66 de ani care s-a prăbușit la pământ în stare de inconștiență în timp ce se deplasa cu o trotinetă electrică.

Acesta a fost găsit zăcând la sol de către un trecător care imediat a solicitat intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul acestuia.

Sursele noastre mai menționează că anterior bărbatul ar fi avut probleme cu inima, fiind recent supus unei intervenții chirurgicale, dar și se afla la evidența medicului cardiolog.

Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală unde în urma expertizei de laborator se va stabili cu exactitate circumstanțele în care a survenit decesul.

horosCOP - 5 mai: Leii vor simți astăzi că au rezolvat un caz complicat, când o veste importantă le va aduce ușurare

Conjuncția planetară de astăzi ar putea să aducă o serie de provocări pentru toate semnele zodiacale, ca și cum ar fi o rețea de crime nevăzute. Fiecare nativ va trebui să navigheze prin aceste ape tulburi cu precauție, ca un detectiv care își urmărește suspectul. Horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii ascunse și adevăruri neașteptate, oferind fiecărui semn o perspectivă unică asupra cazului personal de viață.