(FOTO) O nouă zi, noi încălcări. Alți trei șoferi „Bercut” amendați de INSP pentru nerespectarea RCR

Alți trei șoferi ai așa-zisei companii de pază privată „Bercut” s-au ales azi cu procese-verbale din partea agenților de patrulare, după ce au încălcat Regulamentul Ciruclației Rutiere, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 12 septembrie 2024, 16:07   440
Bercut

Astfel, primul caz a avut loc în această dimineață pe strada Independenței din municipiul Bălți, după ce șoferul unui Logan ce aparține companiei „Bercut” a aprcat mașina pe contrasens. Pe numele acestuia a fost întocmit un proces-verbal, iar șoferul a fost amendat cu 900 de lei.

Un alt angajat „Bercut” a fost amendat cu 450 de lei, după ce a parcat mașina companiei pe trotuar, chiar în fața filialei „Bercut” din Briceni.

O nouă zi, noi încălcări. Alți trei șoferi „Bercut” amendați de INSP pentru nerespectarea RCR

Totodată, la Ocnița, un angajat al aceleiași așa-zise companii de pază privată, la fel a fost amendat cu 450 de lei de cătreagenții de patrulare, după ce a parcat cu tupeu mașina companiei într-o intersecție.

O nouă zi, noi încălcări. Alți trei șoferi „Bercut” amendați de INSP pentru nerespectarea RCR

Amintim că pe parcursul zilei de ieri alți trei angajați Bercut, s-au ales cu procese-verbale pentru încălcarea RCR. Unul dintre ei a rămas fără mașina de serviciu, după ce a fost prins băut la volan în raionul Cimișlia, altul a luat o amendă de 900 de lei pentru că s-a parcat pe gazon în municipiul Bălți, iar al treilea a fost amendat pentru că a se deplasa la volan fără a avea centura cuplată.

(FOTO) „Bercut” demonstrează din nou „respect pentru lege”! Agent de pază amendat pentru parcare neregulamentară, la Bălți

EXCLUSIV // (FOTO) Logan-ul așa-zisei companii de pază „Bercut”, condus de un șofer în stare de ebrietate dis-de-dimineață, la Cimișlia

Așa zisa companie de pază privată Bercut, într-o postare pe pagina de Facebook anunța ieri că: „în fiecare tură, agenții de securitate Bercut participă la ședințe de pregătire continuă pentru a fi mereu la curent cu legislația și pentru a asigura protecția beneficiarilor ale serviciilor de securitate Bercut. Respectăm legea și suntem mereu pregătiți să intervenim în orice situație”.

Asta în pofida faptului că în ultima perioadă angajații Bercut tot mai des sunt implicați în acte de tortură.

De râs și de plâns. Tot mai des implicați în acte de tortură, compania BERCUT declară că: „ Respectăm legea și suntem mereu pregătiți să intervenim în orice situație”

(VIDEO) „BERCUT” nu dă doi bani pe buchia legii! Agenți de pază filmați cum au legat și torturat un tânăr, la Ialoveni

Avocatul poporului condamnă ferm acțiunile agajatului BERCUT, Marius Lisnic, care a fost surprins când își bătea joc de un om al străzii

NO COMMENT(VIDEO) Momentul în care un angajat BERCUT își bate joc de un om al străzii. JurnalTV: Șeful BERCUT Murzacov este un apropiat al hoțului în lege Makena

Reamintim și despre faptul că Avocatul Poporului, Celav Panico, a venit cu o reacție dură și a condamnat acțiunile de tortură admise de către angajații așa-zisei companii de pază privată „Bercut” făcute publice în ultima perioadă. Totodată, ombudsmanul s-a adresat către IGP și INSP să efectueze „controale inopinate asupra activității SRL „Bercut-Grup” privind neadmiterea abuzurilor în misiunile acestora de asigurare a ordinii publice, și dacă este cazul să suspende/ ridice autorizația de activitate, până la înlăturarea tuturor neajunsurilor”.

Avocatul poporului condamnă ferm acțiunile agajatului BERCUT, Marius Lisnic, care a fost surprins când își bătea joc de un om al străzii

Nici usturoi nu au mâncat, dar nici gura nu le pute. „Bercut” se victimizează pe Facebook și crede că actele de tortură sunt „rupte din context”
 

Avocatul poporului arată din deget așa-zisei companii de pază „Bercut”. Este consternat de acțiunile abuzive față de persoanele civile