(VIDEO) O dronă militaro-maritimă a ajuns aproape de Istanbul. Plutea în derivă pe Marea Neagră, echipată cu camere și explozibili

Jetski-ul, care plutea în derivă pe mare, avea mai multe camere, echipamente militare și explozibili.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 26 iulie 2024, 07:15   726
derivă

Salvamarii de pe plaja Çatalca Akalan, din Turcia, au observat jetski-ul joi dimineața. Când s-au apropiat, și-au dat seama că au de a face cu un echipament neobișnuit și l-au raportat autorităților. O echipă a sosit la fața locului și a examinat ambarcațiunea.


„Evaluările preliminare sugerează că jetski-ul, care se presupune că aparține Marinei ucrainene, a fost dus de valuri direct pe plaja Çatalca. De asemenea, s-a stabilit că ambarcațiunea conținea explozibili, scrie stirileprotv.ro.

După finalizarea examinărilor inițiale, ambarcațiunea va fi dusă la un punct de inspecție militară pentru a fi supusă unei analize criminalistice.

(VIDEO) Un american riscă 5 ani de închisoare după ce și-a abandonat câinele în timpul uraganului Milton

Giovanny Aldama Garcia, un american în vârstă de 23 de ani din Ruskin, Florida, a fost acuzat de cruzime agravată împotriva animalelor, după ce și-a legat și abandonat câinele înainte de sosirea uraganului Milton. Tânărul riscă până la cinci ani de închisoare, după ce imaginile cu câinele său salvat de polițiști au devenit virale pe rețelele de socializare, relatează Sky News.