Cadavru spânzurat găsit la Anenii Noi

Cadavrul unui bărbat a fost găsit spânzurat. Descoperirea macabră a avut loc ieri-seară, în jurul orei 20:30, în localitatea Șerpeni, Anenii Noi, susțin usrsele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 26 iulie 2024, 13:08   195
Poliția

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 70 de ani. Cadavrul acestuia a fost găsit de către un vecin, care imediat a alertat poliția.

Medicul-legist venit la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, fapt care îi face pe oamenii legii să creadă că ar fi vorba despre un caz de suicid.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Centrul de Medicină Legală, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele, dar și motivul care l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest disperat.

(VIDEO) O sută de studenți din Bălți au spus ,,DA” referendumului

Tinerii trebuie încurajați să iasă la vot, mai ales că ultimele alegeri locale generale au demonstrat că încă nu toți au înțeles care este greutatea votului lor. Iată de ce, 100 de studenți din Bălți și-au unit forțele și au organizat un flashmob de susținere a referendumului din 20 octombrie.