Șocul unei văduve care a găsit într-un dulap din casă cadavrul soțului. Bărbatul era dat dispărut de câteva luni

O femeie a avut parte de șocul vieții în momentul în care a descoperit cadavrul soțului ei în casa lor, la opt luni după dispariția acestuia.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 30 iunie 2024, 17:06   141
america

Într-o zi, Jennifer Maedge, din Illinois, s-a întors acasă și a văzut mașina soțului ei pe alee, dar acesta nu era de găsit. Bărbatul a fost declarat dispărut.

Departamentul de Poliție din Troy a percheziționat proprietatea femeii dar fără succes. Într-o altă rundă de percheziții polițiștii au sesizat un miros ciudat care persista în casă. Cu toate acestea, pe parcursul anchetei agenții nu au reușit să îl găsească pe Richard nicăieri.

Raportul privind dispariția acestuia arăta că „Maedge a fost văzut ultima dată părăsindu-și locuința purtând blugi și tricou albastru".

Așa cum era de așteptat, toate persoanele care aveau legătură cu Richard au fost percheziționate.

Fiul bărbatului le-a spus oficialilor că l-a văzut ultima dată pe tatăl său la serviciu, când s-a dus să ia o cheie de la un depozit.

Luni mai târziu bărbatul avea să fie găsit chiar de către soția lui. Acesta a fost dat dispărut în luna aprilie, iar în decembrie acesta a fost găsit de Jennifer, soția lui, care căuta de fapt decorațiuni de Crăciun.

Femeia a dat peste cadavrul soțului ei într-un dulap. Ea a afirmat mai târziu că accesa foarte rar acel dulap, pentru că era plin de gunoaie, scrie unilad.com.

Se spune că trupul era mumificat în momentul în care a fost descoperit de Jennifer. Medicul legist a stabilit ulterior că moartea lui Richard a fost o sinucidere.

„Nu au fost găsite alte leziuni în timpul examinării autopsiei sau dovezi care să indice ceva nefast cu privire la moartea domnului Maedge", a declarat medicul legist.

sursa: știrileprotv.ro