(VIDEO) Șoferul unui microbuz de rută, dat pe mâna poliției de pasageri, la Briceni. Era mort de beat la vola transporta pasageri mort de beat la volan, la Briceni

Șoferul unui microbuz de rută a fost depistat, pe traseu, în stare de ebrietate avansată la volan. Acesta a fost stopat și documentat, ieri, în jurul orei 12:20, în apropierea satului Cotiujeni din raionul Briceni, după ce pasagerii au apelat 112 anunțând starea în care se afla șoferul.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 24 iunie 2024, 15:01   850
beat

Acesta a fost stopat și documentat, ieri, în jurul orei 12:20, în apropierea satului Cotiujeni din raionul Briceni, după ce pasagerii au apelat 112 anunțând starea în care se afla șoferul.

„După ce a fost înlăturat de la volanul mijlocului de transport, bărbatul de 59 de ani a fost testat alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,39 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Pasagerii au fost preluați de un alt mijloc de transport. Conducătorul auto este documentat pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința pedepsei”, anunță IGP.

sursa video: IGP

Poliția Națională amintește că pentru a preveni o tragedie, dacă observați la volan pe cineva sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise anunțați imediat Poliția.