Vremea în Chișinău, Moldova - Prognoza meteo pentru astăzi, 4 noiembrie 2023

Astăzi, 4 noiembrie 2023, vom avea parte de o zi însorită și liniștită în Chișinău, Moldova. Soarele ne va zâmbi pe tot parcursul zilei, iar vântul va sufla ușor, aducând o briză plăcută. Temperaturile vor fi în creștere față de zilele precedente, ajungând la o maximă de 19.7 grade Celsius. Minima va fi de 13.9 grade Celsius.
publicat de Alina Istrati
sâmbătă, 4 noiembrie 2023, 08:07   54
Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău, Moldova, într-o zi însorită de toamnă
Astăzi, vom avea parte de o zi însorită și liniștită în Chișinău, Moldova. Temperaturile vor fi în creștere, ajungând la o maximă de 19.7 grade Celsius și o minimă de 13.9 grade Celsius. Nu vor fi ploi, iar probabilitatea de precipitații este de doar 13%. Răsăritul soarelui a avut loc la ora 6:51 dimineața, iar apusul va avea loc la ora 16:44 seara.

Guvernele SUA, Marii Britanii și Canadei au emis o declarație comună în sprijinul Moldovei

„Forțe ruse urzesc un complot în Moldova ca să influențeze rezultatele alegerilor prezidențiale din toamna anului 2024. Dacă nu câștigă un candidat pro-rus, acestea intenționează să provoace tulburări în Moldova. Ele stimulează percepții publice negative în raport cu guvernele occidentale și a conducerii în exercițiu a Moldovei și, totodată, erodează încrederea publicului în capacitatea Moldovei de a se menține în securitate și a dezvolta statul de drept”, citează IPN.