Și-a ucis iubita cu sânge rece în curtea altui bărbat, la Strășeni. Patru copii, dintre care 3 minori, au rămas orfani de mamă

O femeie a murit, după ce a fost înjunghiată de către concubinul său în urma unei crize de gelozie. Crima a avut loc în această dimineață în localitatea Căpriana, din raionul Strășeni, susțin sursele PulsMedia.MD apropiate anchetei.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 7 februarie 2024, 17:20   1106
crimă

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 48 de ani. Dânsa ar fi consumat alcool ieri-seara, împreună cu concubinul său, un bărbat de 45 de ani, după care ultimul ar mai fi trimis-o înm sat să mai aducă o sticlă de vin.

Femeia s-ar fi dus, însă nu prea s-ar fi grăbit să revină acasă. Concubinul ei a aflat peste ceva timp că femeia a fost văzută în curtea unui consătean în vârstă de 52 de ani și a decis să se ducă după ea.

Acesta ar fi chemat-o acasă, însă dânsa a refuzat și a rămas peste noapte la bărbatul de 52 de ani.

În această dimineață, concubinul ei s-a dus din nou după ea, însă între ei s-ar fi iscat un conflict din cauza geloziei, în urma căruia bărbatul de 45 de ani a luat un cuțit de bucătărie cu care i-a aplicat trei lovituri în diferite regiuni ale corpului.

În urma traumatismelor grave, femeia a murit pe loc, până la venirea ambulanței, iar bărbatul de 52 de ani, la care femeia a rămas peste noapte, a alertat poliția despre acest caz.

Oamenii legii l-au reținut pe cuțitar pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal pentru omor.

Cei doi aveau la întreținere 4 copii, dintre care 3 minori.

Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs crima.

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.