Andreea Nicolae, North Bucharest Investments: Penthouse-urile din nordul Capitalei sunt tot mai căutate, deşi costă şi 2 mil. Euro

Proximitatea faţă de birouri şi centrele de interes din nordul Capi­talei, penthouse-urile şi apartamentele de mari dimensiuni sunt tot mai cău­tate, explică Andreea Nicolae - ma­na­ger relaţii cu clienţii în cadrul com­paniei de consultanţă imobiliară North Bucharest Investments, în ca­drul emisiunii ZF Investiţi în Româ­nia! Un proiect ZF şi CEC Bank.

publicat de Anatol Chirilov
miercuri, 27 martie 2024, 13:02   22
north bucharest investments

Există un potenţial de a vinde mult mai multe. Cel puţin în ultimele şapte luni, cererea a fost mare pe acest segment, mai ales că şi există oferte noi. În ultimele luni, mai ales din cauza traficului, cererea a fost una mare. Penthouse-uri de 2 milioane de euro de obicei cumpără cei care au şi o casă, dar în afara Bucureştiului. Traficul în zona de nord este unul anevoios, motiv pentru care aleg să cumpere şi un astfel de imobil, iar la casă merg în weekend“, a spus Andreea Nicolae.

Ea explică faptul că vânzările au început anul 2024 cu creşteri de 25-30% faţă de primele luni din 2023.

Anul trecut a fost mai mult unul de prospectare a pieţei pentru mulţi clienţi, aceştia fiind reticenţi în a face noi achiziţii, iar achiziţiile au fost realizate acum, la început de 2024. Sunt trei segmente diferite de piaţă pe care le adresăm acum – investitori pe care îi contactăm atunci când avem un proiect nou în portofoliu, care pot cumpăra pachete de 15-20 de apartamente pe care într-un an le scot la retranzacţionare. Avem clienţi finali, care vin să cumpere pentru a închiria, sau clienţi care cumpără câte un singur apartament“, a explicat Andreea Nicolae.

Zelenski: La fel ca şi Harkov, diferite oraşe şi comunităţi au nevoie de protecţie, au nevoie de "Patrioţi"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski afirmă în mesajul către popor de luni seară, după atacul rusesc asupra turnului televiziunii din Harkov, că la fel ca şi Harkov, diferite oraşe şi comunităţi au nevoie de protecţie, au nevoie de "Patrioţi". ”Trebuie să provocăm daune maxime asupra a tot ceea ce Rusia foloseşte ca bază pentru teroare şi pentru logistica sa militară”, mai spune liderul ucrainean.