Frica de pușcărie l-a adus în pragul disperării. Un tânăr s-a spânzurat după ce ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu o minoră, la Cantemir

Un tânăr s-a spânzurat, după ce i-a fost intentat o cauză penală pentru că ar fi încercat să întrețină relații sexuale. Incidentul a avut loc la data de 17 Ianuarie, într-o localitate din raionul Cantemir, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 25 ianuarie 2024, 16:27   949
crimă

Potrivit surselor, victima este un tânăr în vârstă de 30 de ani. La începutul lunii Ianuarie curent, acesta i-ar fi dat sania unei copile de 12 ani ca să meargă la saniuș.

Spre seară, când copila vecinilor a venit să-i întoarcă sania, acesta fiind în stare de ebrietate ar fi apucat-o a pe minoră de mână și ar fi început a o atinge în zonele intime, după care i-ar fi propus să întrețină relații sexuale în forme perverse.

Fetița s-a eliberat din mâinele acestuia și a fugit în curtea bunicilor. Aceasta le-ar fi povestit prin ce a trecut, iar bunica s-a a alertat poliția.

Oamenii legii au inițiat un dosar penal în acest caz fapt care l-ar fi determinat pe tânăr să-și pună capăt zilelor. Abia peste aproximativ două săptămâni cadavrul acestuia a fost găsit la domiciliu, mai precizează sursele.