Și-a găsit tatăl mort în casă, la Dondușeni

Un bărbat a murit, după ce s-ar fi sinucis în propria locuință. Tragedia a avut loc în amiaza zilei, în jurul orei 12:00, în localitatea Pivniceni, din raionul Dondușeni, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 25 iunie 2024, 13:54   403
Dondușeni

Vcitima s-a dovedit un bărbat în vârstă de 81 de ani. Cadavrul acestuia a fost găsit de către fiul său care l-a anunțat pe primarul localității, iar acesta a sesizat poliția.

Oamenii legii au stabilit preliminar la fața locului că bărbatul s-ar fi sinucis prin electrocutare.

IP Dondușeni a pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest disperat.

horosCOP - 28 septembrie 2024: Racii sunt acum în centrul unei investigații complexe, cu toate gândurile și atenția îndreptate spre carieră

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinelor noastre, punându-ne la încercare intuiția și capacitatea de deducție. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin ape tulburi, unde arhetipurile astrologice se confruntă cu provocări neașteptate. Ce secrete vor dezvălui horoscoapele de astăzi? Descoperiți indiciile ascunse în stele și aflați cum să vă protejați de comploturile universului.

Inovația în educație: Parteneriatul dintre Colegiul „Alexei Mateevici” și Shape Robotics revoluționează procesul de învățare

Educația trece printr-o transformare profundă în era tehnologiei avansate, iar Colegiul „Alexei Mateevici” din Chișinău, împreună cu Shape Robotics, își propun să devină un jucător activ în acest proces de schimbare. Recentul parteneriat semnat între cele două entități vizează integrarea celor mai noi soluții tehnologice în sălile de clasă, cu scopul de a transforma semnificativ modul în care elevii învață și se pregătesc pentru viitor.