(FOTO) Președintele R.Moldova, Maia Sandu, în costum tradițional, alături de președintele României, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen au fost prezenţi, vineri seară, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paria. Cuplul prezidenţial român a stat lângă Maia Sandu, preşedinta Republicii Moldova fiind îmbrăcată în costum tradiţional.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 27 iulie 2024, 15:25   948
Sandu

Spre deosebire de alţi oficiali, Klaus Iohannis şi Maia Sandu nu au avut pelerine de ploaie, deşi la Paris ploua torenţial.

Maia Sandu

Peste 100 de şefi de stat şi Guverne au fost prezenţi la Paris vineri seară.

(VIDEO) Dorin Recean denunță încercări de influențare a alegerilor. Apel către cetățeni: „De voi depinde să opriți atacul asupra democrației”

Prim-ministrul Dorin Recean îndeamnă cetățenii să participe în mod responsabil la alegerile prezidențiale și la referendumul republican constituțional privind aderarea la Uniunea Europeană, din 20 octombrie. Republica Moldova se află într-un „moment de răscruce”, iar alegerea de duminică va defini viitorul țării, a declarat premierul într-un mesaj public transmis cetățenilor.