BREAKING NEWS

(VIDEO) Oaspeți nedoriți și cu epoleți. Ofițerii INI au intrat în „grădina veseliei” a unui „agricultor în afara legii” din Călărași

Ofițerii Direcției investigații ,,Centru” și Direcției urmărire penală a INI, sub conducerea PCCOCS, au destructurat activitatea infracțională a unui grup de persoane din raionul Călărași, specializate în cultivarea și comercializarea drogurilor, precum și în contrafacerea și realizarea alcoolului.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 1 iulie 2024, 09:54   474
INI

În rezultatul documentării pe o perioadă de trei luni, polițiștii au constatat că unul dintre suspecți, cu vârsta de 36 de ani, se ocupa cu creșterea plantelor de cânepă la domiciliu și pe suprafața terenurilor agricole aflate în posesia acestuia în scopul comercializării ulterioare.

Sursa video: IGP

Un alt bărbat, de 27 de ani, ar fi contrafăcut alcool la domiciliul său pentru a-l realiza ulterior. În rezultatul perchezițiilor, oamenii legii au depistat și ridicat plante de cânepă, peste un kilogram de marijuana, 5 tone de alcool și două arme.

Valoarea estimativă a drogurilor și alcoolului ridicat constituie 750 000 de lei.

Polițiștii au inițiat o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

(VIDEO) „Angajați de ocazie la bancă”, ridicau banii de la bancomatele din Chișinău. Poliția Capitalei le-a dat „cariera” peste cap

Polițiștii au demascat un grup infracțional specializat în sustragerea mijloacelor financiare de pe cardurile bancare ale cetățenilor. Doi bărbați de 39 și 42 de ani, din mun. Chișinău, membri ai unui grup infracțional organizat în comiterea escrocheriilor efectuate prin apel telefonic au fost deconspirați de către polițiștii capitalei.