(FOTO) „Lа Linellа, oаmenii sunt mereu în centrul аtenției”. Au pus polițiștii din Florești să caute o femeie, care i-a „sărăcit” de 11 lei

Administrația unui magazin au dat pe mâna poliției o femeie care le-ar fi provocat un prejudiciu de câțiva lei. Incidentul a avut loc la începutul lunii curente, într-un magazin de pe bulevardul Victoriei 4 din orașul Florești.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 17 iunie 2024, 15:04   1164
„Lа Linellа, oаmenii sunt mereu în centrul аtenției”. Au pus polițiștii din Florești să caute o femeie, care i-a „sărăcit” de 11 lei

Este vorba despre unul dintre magazinele rețelei Linella care s-au adresat cu plângere la Inspectoratul de Poliție Florești prin care solicită să stabilească identitatea unei femei care ar fi furat la data de 06.06.2024, din magazinul cu pricina, un pachețel de mirodenii. Prin acțiunile sale, femeia ar fi provocat lanțului de magazine Linella un prejudiciu de 10,90 lei.

Potrivit unui document intern din cadrul sistemului polițienesc, conducerea IP Florești solicită colegilor din alte subdiviziuni ale poliției să ajute la stabilirea identității femeii care ar fi fost surprinsă de camerele de supraveghere din magazin.

„În legătură cu cele expuse, rog să orientați efectivul subordonat, în cazul parvenii cărorva informații, rugăm să ne informați în adresa noastră (tel: 0250 - 2- 57-57, mob: 076049090. sau 112”, se menționează în document.

„Lа Linellа, oаmenii sunt mereu în centrul аtenției”. Au pus polițiștii din Florești să caute o femeie, care i-a „sărăcit” de 11 lei


Potrivit site-ului companiei Linella, din rețea fac parte peste 150 de magazine. Potrivit site-urilor de specialitate, numai în anul 2022 compania Linella a avut din vânzări un profit de 47,88 lei.

Atac raider asupra patrimoniului municipal. Primăria Chișinău bate alarma

Pe parcursul anilor 2014-2024, prin acțiunile unor persoane fizice și juridice, dar și prin deciziile adoptate de unele autorități publice centrale și instanțe de judecată, se urmărește delapidarea proprietății municipale. Este vorba despre un teren cu o suprafață de peste 3 ha, amplasat în sectorul Rîșcani – Chișinău, pe str. Ceucari și str. Doina. Conform estimărilor, acesta valorează peste 100 mln lei, iar prin diverse scheme se dorește înstrăinarea acestui teren public.