(VIDEO) „Comoara” de milioane de lei a unui tânăr din Fălești, găsită sub pat de ofițerii INI

Ofițerii Direcției "Nord" a INI și angajații Inspectoratului de Poliție Bălți, de comun cu procurorii Procuraturii mun. Bălți, anunță reținerea unui tânăr de 22 de ani din orașul Fălești, fiind bănuit de circulația ilegală a drogurilor, pe teritoriul raionului Fălești și raioanele de nord ale țării.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 26 iunie 2024, 14:15   1254
IGP

În urma efectuării percheziției la domiciliul acestuia au fost ridicate droguri de tip hașiș- 500 grame, heroină- 1 kg, 4 capsule în interior cu o substanță de culoare gri (ciuperci), mijloace bănești în sumă de 2500 lei și 50 de euro, telefoane mobile, carduri bancare și trei cântare electronice.

Tânăr din Fălești, prins de INI cu droguri de peste 3 mln. de lei sub pat

Valoarea drogurilor pe piața neagră se estimează la aproximativ 3 500 000 de lei.

În baza acestor și altor probe, tânărul a fost reținut pentru 72 de ore, iar conform legislației acesta riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

Oamenii legii continuă să întreprindă măsuri speciale de investigație și acțiuni de urmărire penală în vederea identificării și altor persoane implicate în activitatea infracțional

Contrabandist moldovean căutat internațional de autorități din Italia, descoperit și reținut de polițiștii români de frontieră

Poliţiştii români de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, căutat de autorităţile din Italia, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de aderare la grup infracțional specializat în contrabanda cu țigări pe teritoriul acestui stat.