(FOTO) Un SUV s-a răsturnat în stânga Nistrului

Două persoane au ajuns la spital, după ce mașina de teren cu care se deplasau s-a răsturnat. Accidentul a avut loc în această dimineață, pe traseul Tiraspol-Camenca, din stânga Nistrului.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 26 iunie 2024, 13:05   371
SUV

Șoferul vehicului de marca Chrysler, un bărbat în vârstă de 64 de ani, nu a reușit să controleze automobilul, în urma căruia mașina a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat.

În habitaclu se aflau în calitate de pasageri  doi soți.  Bărbatul nu a fost rănit, însă femeia în vârstă de 60 de ani a fost mai puțin norocoasă. Aceasta s-a ales cu mai multe traumatisme și a fost transportată la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar.

Un SUV s-a răsturnat în stânga Nistrului


Contrabandist moldovean căutat internațional de autorități din Italia, descoperit și reținut de polițiștii români de frontieră

Poliţiştii români de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, căutat de autorităţile din Italia, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de aderare la grup infracțional specializat în contrabanda cu țigări pe teritoriul acestui stat.