Noi detalii despre accidentul în lanț, cu implicarea unei mașini a INSP, în sectorul Botanica

Echipajul INSP MAI 9925 ar fi tras pe dreapta un automobil de marca Skoda, iar în timp ce întocmeau procesul verbal, în Duster-ul poliției s-a izbit violent un automobil de marca Mercedes, iar mașina poliției a fost proiectată în Skoda.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 26 iunie 2024, 13:24   1634
accident

Echipajul INSP, MAI 9925, din care făcea parte inspectorii Ion Vechiu și Denis Zaharia, aproximativ în jurul orei 10:00 au stopat automobilul de marca  Skoda  pentru că avea geamuri tonate. 

Mașina a fost oprită pe prima bandă, iar autospeciala poliției avea girofarul inclus. În momentul documentări contravenție, automobilul de marca Mercedes  a schimbat direcția de deplasare de pe banda 3 pe banda a 1 și și a lovit din spate autopatrula de serviciu MAI 9925, care ulterior a fost proiectată în Skoda.

Șoferul Mercedes-ului ar fi fost la un pas de a-l strivi pe unul dintre agenții de patrulare, care din fericire a fost salvat în ultima clipă de către colegul său.

Secția accidente rutiere documentează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

(FOTO) Accident cu implicarea unei mașini a poliției în sectorul Botanica

Contrabandist moldovean căutat internațional de autorități din Italia, descoperit și reținut de polițiștii români de frontieră

Poliţiştii români de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, căutat de autorităţile din Italia, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de aderare la grup infracțional specializat în contrabanda cu țigări pe teritoriul acestui stat.