UPDATE // Un copil de 7 ani a dispărut, după ce ar fi urcat din greșeală într-un troleibuz

UPDATE // Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informația pentru PulsMedia.MD și a declarat că în timp ce era căutat de oamenii legii, copilul s-ar fi întors acasă.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 25 iulie 2023, 18:02   554
troleibuz
„Minorul a comunicat că din greșeală a urcat în trolebuzul cu numărul care nu-i trebuia la bazin, iar la următoarea stație a coborât și s-a întors acasă. Copilul este înafara pericolului”, a precizat Stati.


Știrea Inițială

Oamenii legii interprind măsuri de stabilire a locului aflării unui copilde 7 ani care a urcat din greșeală într-un alt troleibuz, susțin sursele PulsMedia.MD.

Sursele noastre menționează că tatăl copilului a solicitat ajutorul poliției, în această după-amiază, în jurul orei 16:09, după ce fiul său în timp ce se afla la intersecția străzii Alba-Iulia cu strada Paris, din sectorul Buiucani, ar fi urcat din greșeală în troleibuzul de pe ruta Nr.21, în direcția centru.

Până la această oră copilul nu ar fi fost încă găsit.

horosCOP - 06 octombrie, 2024: Racii simt că eforturile lor încep să dea roade, ca și cum ar rezolva un caz complicat

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra fiecărui semn zodiacal, provocând reacții arhetipale neașteptate. Ce secrete vor fi dezvăluite și ce planuri ascunse vor ieși la iveală în urma acestor influențe cosmice? Horoscopul zilnic promite să ofere indicii valoroase pentru navigarea în apele tulburi ale destinului.

De luni, alegătorii pot solicita votarea cu urna mobilă

Persoanele care din motive de sănătate sau din alte motive temeinice nu pot veni în localul secției de votare, pentru a vota la referendum și alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024, pot solicita biroului electoral votarea cu urna de vot mobilă. Cererile privind votarea la locul aflării pot fi depuse începând de luni, 7 octombrie.

Promo-LEX: Candidații la alegeri nu renunță la „pomeni” electorale, folosesc resursa administrativă și incită la ură

În primele zece zile de campanie electorală, Promo-LEX a identificat cel puțin 792 de acțiuni de promovare a candidaților al prezidențiale și a participanților la referendum. Printre încălcările identificate se numără incitarea la ură, discursul discriminatoriu, oferirea pachetelor cu produse alimentare cetățenilor și utilizarea resursei administrative.