(VIDEO) Bărbat de 31 de ani din nordul țării, prins de INI cu drogurile sub pat

Ofițerii Direcției investigații Nord a INI în comun cu angajații Inspectoratului de Poliție Bălți, sub conducerea Procuraturii mun. Bălți, au destructurat activitatea infracțională a unui bărbat de 31 de ani, bănuit de circulația ilegală a drogurilor în regiunea de nord a țării, preponderent pe teritoriul raionului Fălești.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 21 iunie 2024, 09:51   385
igp

În rezultatul celor 3 percheziții efectuate la domiciliul suspectului, polițiștii au depistat și ridicat droguri de tip hașiș în cantitate de 250 grame, plante de mac, mijloace bănești în sumă de 6 000 lei, un telefon mobil, un card bancar, 2 cartele SIM și un cântar electronic – toate folosite în activitatea ilicită.

sursa video: IGP

Drogurile depistate au fost repartizate de către acesta în circa 100 de doze mai mici și pregătite pentru înstrăinare.

Bănuitul ar fi procurat drogurile din Portugalia, iar ulterior le-ar fi introdus ilegal în țară.

Valoarea estimativă a drogurilor este de circa 100 000 de lei. Individul a fost reținut pentru 72 de ore.

Moldovean prins cu „focuri de artificii”, la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova asupra căruia au fost descoperite articole pirotehnice, deşi acesta nu deţinea autorizaţie pentru a efectua operaţiuni cu astfel de materiale.

Moldovean condamnat la 20 de ani de pușcărie în Franța, capturat la Albița. Era liderul unei grupări internaționale specializată în furt de mașini

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova, căutat de autorităţile din Franța, care era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 20 ani pentru săvârşirea infracţiunii de constituire grup infracțional specializat în traficul internațional cu autoturisme furate pe teritoriul acestui stat.

Angajat al Centrului de Sănătate Cantemir, cercetat de CNA pentru primirea sistematică a mijloacelor financiare ilicite

Ofițerii CNA și procurorii au efectuat percheziții la Centrul de Sănătate Cantemir în cadrul unui dosar de trafic de influență, în care sunt cercetate acțiunile unui angajat al instituției, manifestate prin pretinderea sistematică a mijloacelor financiare ilicite pentru perfectarea certificatelor medicale fără prezența fizică a solicitanților.