Tânăr înjunghiat pe o stradă din sectorul Botanica

Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de un individ, în urma unui conflict. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:50, pe bulevardul Decebal 47 din sectorul Botanica al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 27 iunie 2024, 09:56   674
chișinău

Victima s-a dovedit a fi un tânăr de 29 de ani. Acesta ar fi avut un conflict în stradă cu un individ în vârstă de 68 de ani, care a fost la un pas de a culmina cu o tragedie.

Bărbatul i-a aplicat tânărului o lovitură de cuțit în regiunea cutiei toraacice pe stânga. Tânărul a fost transportat de urgență al spital în stare gravă.

Totodată, oamenii legii l-au escortat pe cuțitar la Ip Botanica pentru a fi audiat, ulterior acesta a fost reținut pentru 72 de ore.

(VIDEO) Contrabandă, dată peste cap la Vama Albița. Un microbuz înmatriculat în R.Moldova transporta în România peste 500 kg de tutun pentru narghilea

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa, împreună cu lucrători vamali au descoperit, ascunse într-un microbuz, 540 de pachete a câte un kg de tutun pentru narghilea ce urmau a fi introduse ilegal în ţară. Șoferul microbuzului este cercetat penal pentru tentativă de contrabandă.