Noi detalii despre accidentul de pe traseul Edineț-Bălți. Sunt victime

Accidentul s-a produs în această după-amiază, în jurul orei 14:30, în apropiere de localitatea Chetroșica Nouă, din raionul Edineț. În urma impactului, două persoane au ajuns la spital.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 4 iulie 2024, 18:31   1069
accident

Potrivit surselor PulsMedia.MD în accident au fost implicate două mașini de mărcile Audi și Ford Fiesta. La fața locului oamenii legii au stabilit că, șoferul automobilului Audi, un tânăr de 25 de ani, a efectuat o depășire fără a se asigura și s-a izbit în Fordul condus de o tânără de 20 de ani, care se deplasa regulamentar.

În urma impactului, ambele mașini au fost avariate, Fordul fiind proiectat într-un șanț de pe acostament.

Totodată, doi pasageri care se aflau în automobilul Ford s-au ales cu traumatisme, printre care fracturi de mână, și au fost transportați la spital pentru a li se acorda ajutorul medical necesar.

(VIDEO) Două mașini s-au ciocnit pe traseul Edineț-Bălți. Una a ajuns într-un șanț

EXCLUSIV (VIDEO) Un cosilier local PSRM a luat la pumni șoferul unei camionete, la Sîngera

Șoferul unui automobil de marca Mercedes a blocat o dubiță și l-a agresat pe șofer. Incidentul a avut loc în această dimineață la o spălătorie auto din orășelul Sîngera, municipiul Chișinău, iar scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Potrivit surselor, șoferul agresiv s-a dovedit a fi un consilier local din partea Partidului Socialiștilor din R.Moldova.