horosCOP - 07 iulie: Leii vor descoperi astăzi o sursă internă neexplorată de putere, realizând că nu au nevoie de ajutor extern pentru a rezolva problemele cu care se confruntă

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină intensă asupra misterelor vieții fiecărui nativ. În timp ce semnele cardinale vor fi chemate să dezlege cazuri complexe ale destinului, semnele fixe vor trebui să-și ascuțe intuiția pentru a detecta adevărurile ascunse. Horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii valoroase pentru navigarea acestui peisaj astrologic intrigant.

publicat de Alina Istrati
duminică, 7 iulie 2024, 08:45   55
Horos Cop
Berbec (21 martie-20 aprilie)
Nativii Berbec se vor simți astăzi ca și cum ar fi sub lupa unui detectiv perspicace, cu fiecare mișcare și decizie analizată în detaliu. Este o zi în care vor trebui să cântărească cu atenție dovezi și indicii care le pot influența pe termen lung cariera și relațiile. Prudența va fi aliatul lor în demascarea adevăraților susținători din umbra vieții lor.
Taur (21 aprilie-21 mai)
Taurii vor avea astăzi tendința de a schimba ordinea de zi, dar înainte de a acționa, ar fi înțelept să reflecteze la motivele din spatele acestui impuls. Determinarea lor va fi comparabilă cu cea a unui inspector care urmărește un caz dificil, însă succesul va veni doar dacă vor permite unui partener de încredere să le aleagă misiunile.
Gemeni (22 mai-21 iunie)
Gemenii trebuie să caute astăzi "amprente digitale" ale trădării în jurul lor, deoarece vor avea ocazia să-și demonstreze talentele într-un mod neașteptat. Agresivitatea lor neobișnuită va dezorienta adversarii și va oferi avantajul surprizei, pe care ar fi înțelept să-l exploateze pentru a-și consolida poziția.
Rac (22 iunie-22 iulie)
Racii vor fi tentați să-și încuie astăzi secretele și să refuze orice formă de negociere, riscând să creeze tensiuni pe frontul domestic și profesional. Singura soluție pentru a evita un interogatoriu neplăcut este să mențină o minte deschisă și să asculte sfaturile celor din jur.
Leu (23 iulie-22 august)
Leii vor descoperi astăzi o sursă internă neexplorată de putere, realizând că nu au nevoie de ajutor extern pentru a rezolva problemele cu care se confruntă. Asemenea unui detectiv care rezolvă un caz complicat fără indicii, vor înțelege că pot conta pe propriile resurse pentru a depăși obstacolele.
Fecioară (23 august-22 septembrie)
Fecioarele vor adopta astăzi o atitudine conciliantă, gata să întâlnească pe jumătate orice provocare. Disponibilitatea lor de a negocia și de a ajunge la un compromis va fi apreciată de toți cei din jur. Vor reuși să dezamorseze rapid orice situație tensionată, asemenea unui negociator iscusit în situații de criză.
Balanță (23 septembrie-22 octombrie)
Balanțele vor simți astăzi că sunt reținute de anumite evenimente personale care le împiedică progresul. Este momentul să investigheze aceste aspecte ale vieții lor și să decidă dacă relațiile în care investesc merită efortul, ca un detectiv care evaluează indiciile unui caz.
Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
Scorpionii vor fi înconjurați astăzi de o mulțime de activități care le vor solicita atenția și timpul. Trebuie să ignore mărunțișurile și să se concentreze pe priorități, altfel vor pierde oportunități valoroase. Asemenea unui agent sub acoperire, trebuie să acționeze rapid și decisiv pentru a prinde "prada".
Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)
Săgetătorii vor avea astăzi ocazia să împărtășească idei și filozofii cu o persoană pe aceeași lungime de undă, deschizând calea spre o prietenie sau un parteneriat valoros. Observația atentă le va permite să învețe și să beneficieze de pe urma cunoștințelor altora, asemenea unui detectiv care adună mărturii.
Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)
Capricornii vor avea astăzi oportunitatea de a finaliza lucrări neterminate și de a rezolva rapid problemele care pot apărea. Ziua le promite succes și realizări, asemenea unui procuror care câștigă caz după caz. Sfaturile înțelepte pot veni de la persoane apropiate, așa că ar fi bine să fie receptivi la sugestii.
Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)
Vărsătorii vor petrece astăzi timp în contemplare, cu gândul la schimbări majore, fie că este vorba despre locuință sau despre locul de muncă. Nu trebuie să se îndoiască de aceste schimbări, deoarece pot fi benefice. Ajutorul neașteptat poate veni sub forma unei comunicări surprinzătoare de la cineva care le dorește binele în secret.
Pești (19 februarie-20 martie)
Peștii trebuie să ia astăzi o pauză de la programul lor încărcat pentru a evalua cu calm situația în care se află. După o perioadă de muncă asiduă, acum este momentul să se relaxeze și să se bucure de rezultatele eforturilor lor, asemenea unui ofițer de poliție care încheie cu succes o anchetă complicată.

De luni, alegătorii pot solicita votarea cu urna mobilă

Persoanele care din motive de sănătate sau din alte motive temeinice nu pot veni în localul secției de votare, pentru a vota la referendum și alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024, pot solicita biroului electoral votarea cu urna de vot mobilă. Cererile privind votarea la locul aflării pot fi depuse începând de luni, 7 octombrie.

Promo-LEX: Candidații la alegeri nu renunță la „pomeni” electorale, folosesc resursa administrativă și incită la ură

În primele zece zile de campanie electorală, Promo-LEX a identificat cel puțin 792 de acțiuni de promovare a candidaților al prezidențiale și a participanților la referendum. Printre încălcările identificate se numără incitarea la ură, discursul discriminatoriu, oferirea pachetelor cu produse alimentare cetățenilor și utilizarea resursei administrative.