Cadavrul unui bărbat, găsit spânzurat , la Ialoveni

Un bărbat a murit, după ce s-ar fi spânzurat în propria locuință. Descoperirea macabră a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 4 iulie, în localitatea Văsieni, din raionul Ialoveni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 5 iulie 2024, 08:31   267
Ialo0veni

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat de 49 de ani. Cadavrul acestuia a fost găsit de către o femeie, care venise în ospeție.

Ultima a fost și cea care a alertat poliția despre acest caz.

Medicul-legist venit la fața locului, preliminar nu a depistat semne de moarte violentă vizibile pe suprafața cadavrului, în afară de cele rezultate în ruma strangulării.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest disperat.

Tânără inconștientă la volanul automobilului – salvată de medicii, la Tohatin

Echipa de asistență medicală urgentă specializată Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SAMU Rîșcani, mun. Chișinău a fost solicitată pentru a interveni rapid într-o situație de urgență. Cazul a avut loc în după amiaza zilei de 6 iunie 2024 în comuna Tohatin. La ora 15:07, un trecător a solicitat intervenția ambulanței pentru o tânără inconștientă la volanul automobilului, care staționa în preajma unei clădiri.

horosCOP - 8 iulie 2024: Leii se confruntă cu mici provocări și neînțelegeri, asemenea unor indicii rătăcite într-o investigație

Conjuncția planetară de astăzi ar putea să aducă o serie de provocări pentru toate semnele zodiacale. Fiecare nativ va trebui să își folosească intuiția și abilitățile de deducție pentru a naviga prin această zi plină de enigme. Horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii valoroase pentru a depista adevărul ascuns în spatele aparențelor.