(FOTO) Baza de odihnă a fratelui lui Igor Dodon, cuprinsă de flăcări, la Călărași

Incendiu la baza de odihnă „Sadovo”, din raionul Călărași, care i-ar aparține fratelui fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon. Flăcările au cuprins o căsă din lemn, care a ars complet.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 2 ianuarie 2024, 13:50   1228
bază

Zona de agrement îi aparține companiei fratelui liderului Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), fostul șef de stat Igor Dodon, Alexandru Dodon. 

Cel mai probabil incendiul a fost declanșat din cauza șemineului, dar cauza finală a incendiului rămâne să fie stabilită de pompieri.

IGSU al MAI
IGSU al MAI




Amintim că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) au anunțat astăzi că au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Sadova, raionul Călărași. Potrivit IGSU, incendiul s-a produs pe  ianuarie, serviciul la 112 fiind recepționat la 22:39. La fața locului au fost trimise patru echipaje de salvatori și pompieri.

Ajunși la destinație, salvatorii au stabilit că focul a afectat în totalitate construcția unei case din lemn, cu suprafața de peste 200 metri pătrați. Din fericire, în urma incendiului nu au fost raportate victime.

Cauza și circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite.

Deficit de cadre la MAI. Adrian Efros: Salariul unui polițist începător este 11 mii de lei

Mai mulți angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au intenția de a pleca din sistem, iar motivația este una financiară. O spune ministrul Adrian Efros potrivit căruia instituția pe care o conduce se confruntă cu o criză de cadre, în special, în cadrul Poliției de Frontieră și a Inspectoratului General de Poliție. Potrivit ministrului, salariul unui polițist începător este de 11 mii de lei.