Ucis cu sânge rece, cu toporul și cuțitul, de către propriul tată, la Anenii Noi. Bărbatul a incendiat casa

Un bărbat a murit, după ce a fost ucis cu bestialitate de către propriul tată, care ulterior a încercat să se sinucidă. Crima odioasă a avut loc la începutul lunii curente, în Săptămâna Patimilor, în localitatea Todirești, din raionul Anenii Noi, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 10 mai 2024, 10:31   512
crimă

Potrivit surselor, crima a avut loc în dimineața zilei de 1 mai, în jurul orei 06:00, după ce între un bărbat de 39 de ani și tatăl său de 68 de ani s-a iscat o ceartă, din motive încă necunoscute de anchetă, care a colminat cu două tragedii.

Tatăl i-ar fi aplicat fiului său mai multe lovituri cu cuțitul în regiunea abdomenului, după care i-a aplicat și o lovitură cu toporul în cap. În urma traumatismelor grave, fiul său a decedat.

Ulterior, bărbatul în timp ce se afla în cas a incendiat locuința cu scop de suicid, însă a fost salvat și a fost transportat la Spitalul raional Anenii Noi în stare gravă, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele cazului.

Amintim că acum câteva zile un alt bărbat a murit, după ce a fost snopit în bătaie cu o bâtă de către tatăl său într-un apartament de pe strada Petru Zadnipru, din sectorul Ciocana al capitalei.

Consumator de droguri, bătut până la moarte cu bâta de către tatăl său în Chișinău


 

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.