Ucis cu sânge rece, cu toporul și cuțitul, de către propriul tată, la Anenii Noi. Bărbatul a incendiat casa

Un bărbat a murit, după ce a fost ucis cu bestialitate de către propriul tată, care ulterior a încercat să se sinucidă. Crima odioasă a avut loc la începutul lunii curente, în Săptămâna Patimilor, în localitatea Todirești, din raionul Anenii Noi, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 10 mai 2024, 10:31   460
crimă

Potrivit surselor, crima a avut loc în dimineața zilei de 1 mai, în jurul orei 06:00, după ce între un bărbat de 39 de ani și tatăl său de 68 de ani s-a iscat o ceartă, din motive încă necunoscute de anchetă, care a colminat cu două tragedii.

Tatăl i-ar fi aplicat fiului său mai multe lovituri cu cuțitul în regiunea abdomenului, după care i-a aplicat și o lovitură cu toporul în cap. În urma traumatismelor grave, fiul său a decedat.

Ulterior, bărbatul în timp ce se afla în cas a incendiat locuința cu scop de suicid, însă a fost salvat și a fost transportat la Spitalul raional Anenii Noi în stare gravă, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele cazului.

Amintim că acum câteva zile un alt bărbat a murit, după ce a fost snopit în bătaie cu o bâtă de către tatăl său într-un apartament de pe strada Petru Zadnipru, din sectorul Ciocana al capitalei.

Consumator de droguri, bătut până la moarte cu bâta de către tatăl său în Chișinău


 

Sinteza CNA: Două persoane, reținute într-un dosar de trafic de influență și un angajat vamal este cercetat pentru acte de corupție

Centrul Național Anticorupție raportează mai multe activități, desfășurate săptămâna trecută pe componenta de combatere a corupției, dar și alte acțiuni din spectrul de atribuții instituționale. Astfel, doi chișinăuieni au fost reținuți, iar ulterior arestați, într-un dosar de trafic de influență. Bănuiții ar fi promis că pot determina persoane publice să amâne examinarea unei cauze penale și au pretins de la denunțător 8000 de euro.