BREAKING NEWS

Teribilist băut pe două roți, la Ștefan Vodă. A spulberat cu motocicleta un polițist și a șters putina de la fața locului

Un agent de patrulare a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost accidentat de un motociclist în timp ce încerca să-l tragă pe dreapta. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 21:25, pe strada centrală din localitatea Volintiri, din raionul Ștefan Vodă, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 1 iulie 2024, 09:28   777
I|GP

Potrivit surselor, un echipaj al Sericiului Patrulă al Secției Securitate Publică a IP Ștefan Vodă, în timp ce se afla în misiune de serviciu au observat o motocicletă suspectă, care gonea pe stradă și fără plăcuțe de înmatriculare.

Unul dintre polițiști a încercat să-l tragă pe dreapta pe motociclist, însă acesta ar fi ignorat somația omului legii și intenționat a îndreptat motocicleta în direcția polițistului pe care l-a doborât la pământ, după care a accelerat și s-a deplasat într-o direcție necunoscută. În urma impactului, polițistul s-a ales cu multimple leziuni și a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă din fericire fără a fi internat în spital.

Imediat motociclistul teribilist a fost dat în căutare și indentificat. Acesta s-a dovedit a fi un individ în vârstă de 31 de ani, originar din localitatea Ștefănești, din același raion.

Individul teribilist a fost stopat de un alt echipaj de poliție, iar când a fost testat cu aparatul Drager, rezultatele au arătat că acesta avea o concentrație de 0,79 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Dânsul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost inițiat un proces penal.

(VIDEO) „Angajați de ocazie la bancă”, ridicau banii de la bancomatele din Chișinău. Poliția Capitalei le-a dat „cariera” peste cap

Polițiștii au demascat un grup infracțional specializat în sustragerea mijloacelor financiare de pe cardurile bancare ale cetățenilor. Doi bărbați de 39 și 42 de ani, din mun. Chișinău, membri ai unui grup infracțional organizat în comiterea escrocheriilor efectuate prin apel telefonic au fost deconspirați de către polițiștii capitalei.