Cadavrul carbonizat al unei persoane neidentificate, depistat la Drochia

Un incendiu produs într-o clădire părăsită din raionul Drochia a luat viața unui bărbat, în ziua de ieri.

publicat de Anatol Chirilov
vineri, 5 mai 2023, 09:22   128
Incendiu

Mai exact, la 04 mai, ora 22:47, la dispeceratul ,,Nord” de la SNAU ,,112” a parvenit informația precum că pe str. Evgheni Gudanov 28, într-o clădire părăsită (fosta grădiniță) cu dimensiunile 15x30 m, s-a produs un incendiu în urma căruia au ars bunurile materiale învechite din odaia S=4x5m. 

În timpul lichidării incendiului de către pompieri a fost depistat cadavru carbonizat al unei persoane, identitatea căruia se stabilește. Totodată a fost salvată o persoană cet.a.n. 1959, care a fost preluată de către Serviciul asistență medicală urgentă și transportată la Spitalul Raional cu suspiciune de intoxicație cu monoxid de carbon.

Incendiul a fost lichidat de către efectivul gărzilor Unității salvatori și pompieri Drochia și ai Serviciului intervenție operativă Nord.

Cauza decesului, izbucnirii incendiului și prejudiciu material se stabilesc.

Pentru studierea situației în cauză la fața locului s-au deplasat angajații Secției situații excepționale și ai Inspectoratului de poliție teritorial.

O moldoveancă a ajuns la închisoare în Italia pentru că a lovit și amenințat cu furculița o bătrână

O îngrijitoare moldoveancă din Italia, în vârstă de 60 de ani, a fost condamnată la 3 ani și 2 luni de închisoare de către Tribunalul din Pesaro, Italia, după ce a fost găsită vinovată de maltratarea bătrânei pe care trebuia să o îngrijească. Ea a fost acuzată că a creat un mediu de viață stresant și nesigur pentru persoana în vârstă, inclusiv agresiuni fizice, informează Corriere Adriatico.

horosCOP - 5 iulie 2024: Leii vor trebui să își asume un rol direct și proactiv, ca un detectiv care preia conducerea într-o investigație complicată

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, punându-le la încercare intuiția și abilitățile de deducție. Fiecare semn va trebui să își ascuțe simțurile și să se pregătească pentru revelații neașteptate. Horoscopul zilei de 5 iulie 2024 dezvăluie indicii ascunse și adevăruri care așteaptă să fie descoperite.