(VIDEO) Mire împușcat în cap la propria nuntă. Doi oameni au intrat în curte, au început să tragă și le-au cerut bani invitaților

Nuntă transformată în tragedie în Missouri. Doi bărbați înarmați au intrat în curtea în care se desfășura recepția, au cerut bani de la invitați, apoi l-au împușcat în cap pe mire, relatează The Independent.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 2 iulie 2024, 20:58   227
digi

Nunta a avut loc în casa din St Louis a lui Dulce și Manuel Gonzalez. Cei doi copii mici ai cuplului erau prezenți, potrivit unei pagini deschise pe platforma de donații GoFundMe. Jaful a avut loc în jurul orei 1 a.m., sâmbătă, când doi bărbați înarmați și mascați au intrat în curte.


Totul a durat aproximativ 30 de secunde, a relatat Fox 2. Suspecții le-au cerut bani invitaților la petrecere, apoi au scos armele și l-au împușcat pe mire în cap de mai multe ori. În cele din urmă, atacatorii au fugit fără a lua niciun ban. Mirele, în vârstă de 32 de ani, a fost transportat de urgență la spital și este în stare critică.

„Nu au luat nimic, dar ne-au luat totul”, a declarat Yaribeth Pena, sora miresei. „Este un tată bun. Un soț bun pentru sora mea. Este harnic. Este un om bun care nu merita asta,” a adăugat ea.

Una dintre rudele bărbatului a scris pe Facebook că familia nu crede că autoritățile își fac treaba și cere oamenilor din zonă care au camere de supraveghere să vadă dacă au înregistrări cu bărbații înarmați și să le predea familiei sau poliției. Nu a fost făcută nicio arestare în acest caz.

sursa: digi24.ro

Ambasadorul Rusiei în SUA spune că misiunea sa se apropie de sfârşit

Anatoli Antonov, ambasadorul Rusiei în Statele Unite, a declarat că misiunea sa se apropie de sfârşit, o mişcare ce ar deschide calea pentru Moscova de a trimite un nou emisar la Washington într-un moment în care relaţiile bilaterale sunt la cel mai scăzut nivel din ultimele decenii, relatează Reuters.