Un bărbat a fost înghițit de apele râului Nistru, la Anenii Noi

Cadavrul unui bărbat de circa 50-60 de ani a fost depistat aseară în râul Nistru, în apropiere de satul Telița, raionul Anenii Noi.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 3 iulie 2024, 12:26   98
înecat

La fața locului au intervenit efectivul gărzii Unității salvatori și pompieri Anenii Noi și angajații Inspectoratului teritorial de poliție.

Salvatorii au efectuat lucrări de extragere a cadavrului, ne-au spus reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, adăugând că alte circumstanțe vor fi stabilite de organele de resort.

O moldoveancă a ajuns la închisoare în Italia pentru că a lovit și amenințat cu furculița o bătrână

O îngrijitoare moldoveancă din Italia, în vârstă de 60 de ani, a fost condamnată la 3 ani și 2 luni de închisoare de către Tribunalul din Pesaro, Italia, după ce a fost găsită vinovată de maltratarea bătrânei pe care trebuia să o îngrijească. Ea a fost acuzată că a creat un mediu de viață stresant și nesigur pentru persoana în vârstă, inclusiv agresiuni fizice, informează Corriere Adriatico.

horosCOP - 5 iulie 2024: Leii vor trebui să își asume un rol direct și proactiv, ca un detectiv care preia conducerea într-o investigație complicată

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, punându-le la încercare intuiția și abilitățile de deducție. Fiecare semn va trebui să își ascuțe simțurile și să se pregătească pentru revelații neașteptate. Horoscopul zilei de 5 iulie 2024 dezvăluie indicii ascunse și adevăruri care așteaptă să fie descoperite.