O jurnalistă a întrebat-o pe amanta lui Putin de ce nu are copii. Imediat au apărut polițiștii care au verificat-o și interogat-o

O jurnalistă din Rusia a fost interogată de polițiști imediat după ce i-a pus o întrebare incomodă șefei Ligii pentru Internet sigur, Ekaterina Mizulina, considerată amanta președintelui rus Vladimir Putin, relatează publicația independentă Meduza.

publicat de Veronica Ciortan
sâmbătă, 5 octombrie 2024, 18:16   5
M

Mizulina s-a întâlnit cu elevi și studenți din orașul Celiabinsk și a vorbit și cu jurnaliştii. În timpul acestei discuții, o corespondentă a publicației 74.ru a întrebat-o pe Mizulina de ce nu are copii, în condițiile în care este o promotoare a „valorilor familiei” și se opune stilului de viață fără copii. Potrivit postării de pe canalul de Telegram al publicației, unul dintre elevi a cerut jurnaliștilor să pună această întrebare.

Amanta lui Putin

 „Nu discut despre viața mea personală”, a spus Mizulina, care le-a cerut imediat forțelor de securitate să o verifice pe jurnalistă în baza de date. Mai mulți polițiști în civil s-au apropiat de corespondentă, i-au cerut actele, după care i-au fotografiat pașaportul. Apoi, forțele de securitate au întrebat-o pe jurnalistă unde a studiat, la ce universitate, și au întrebat-o, de asemenea, cum se descurcă unul dintre prietenii ei, care a intrat în atenția poliției din cauza participării la activitatea asociațiilor politice de opoziție, potrivit 74.ru.

O jurnalistă a întrebat-o pe amanta lui Putin de ce nu are copii. Imediat au apărut polițiștii care au verificat-o și interogat-o

 Potrivit presei internaționale, Mizulina, în vârstă de 39 de ani, este noua iubită a lui Vladimir Putin. Femeia este cu 32 de ani mai tânără decât președintele rus. Mizulina este fiica unei senatoare din Rusia. Mizulina are o licență în istoria artelor, făcându-și studiile în Marea Britanie, și conduce Liga Rusiei pentru un Internet sigur, o structură pro-Kremlin.

Putin amantă
amantă Putin
P

 digi24.ro

Şeful securităţii de la centrala nucleară Zaporojie, ucis într-un atentat cu maşină - capcană. Era considerat colaborator al forţelor ruse, implicat în acţiuni represive împotriva ucrainenilor

Explozia unei maşini în oraşul ocupat Enerhodar l-a ucis pe Andrei Korotkii, „şeful securităţii” la Centrala Nucleară (NPP) Zaporojie, a anunţat Kiev Post , citând informaţii publicate pe contul oficial de telegram de Serviciul de Informaţii Militare al Ucrainei.