BREAKING NEWS

(VIDEO) „Arsenal” ilegal de arme, descoperit de polițiști, la Dorchia

În baza informațiilor operative, polițiștii din Drochia au descins cu percheziții la domiciliile a patru bărbați, cu vârstele de 42, 67 și 74 de ani, din localitățile Șuri și Șurii-Noi, suspectați de deținerea ilegală a armelor și munițiilor.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 1 iulie 2024, 10:12   507
IGP

În timpul verificărilor au fost depistate și confiscate o armă de vânătoare de model "IJ-18", un pistol de model "Baikal", o armă pneumatică de model "Magnum 125", circa 319 cartușe de diferit calibru și accesorii pentru confecționarea artizanală a cartușelor de vânătoare.

Armele și munițiile erau deținute ilegal și păstrate cu încălcarea normelor prevăzute de lege.

sursa video: IGP

Obiectele confiscate au fost transmise pentru expertiză la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare Nord al IGP, iar bărbații sunt cercetați conform legii.

(VIDEO) „Angajați de ocazie la bancă”, ridicau banii de la bancomatele din Chișinău. Poliția Capitalei le-a dat „cariera” peste cap

Polițiștii au demascat un grup infracțional specializat în sustragerea mijloacelor financiare de pe cardurile bancare ale cetățenilor. Doi bărbați de 39 și 42 de ani, din mun. Chișinău, membri ai unui grup infracțional organizat în comiterea escrocheriilor efectuate prin apel telefonic au fost deconspirați de către polițiștii capitalei.