(VIDEO) „Ghost rider-ul” de la Sîngerei, „descălecat” de polițiști. Aventura ar putea să-l ardă la buzunar

Tânărul motociclist care a fost urmărit de un echipaj de poliție și a încercat să scape de ei luând-o printr-un lan agricol, din extravilanul localității Rădoaia, din raionul Sîngerei, într-un final a fost prins. Cel puțin asta se vede dintr-un alt filmuleț postat chiar de acesta pe o rețea de socializare.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 20 iunie 2024, 13:46   1982
be funky

Din imagini se vede că după ce a fost somat de polițiști să se oprească, somații ignorate de acesta, într-un final a fost prins, iar motocicleta a fost evacuată la o parcare specială.

Potrivit surselor PulsMedia.MD motociclistul s-a dovedit a fi un adolescent de 18 ani, care ar urma să fie sancționat cu o amendă de aproximativ 20 100 lei pentru încălcarea trei articole din Codul Contravențional, art. 229 alin (1), art. 231 alin (2), art. 241 alin (1).

NO COMMENT (VIDEO) „Ghost rider” de Sîngerei. Momentul în care poliția pierde urma unui motociclist într-un lan agricol

Moldovean prins cu „focuri de artificii”, la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova asupra căruia au fost descoperite articole pirotehnice, deşi acesta nu deţinea autorizaţie pentru a efectua operaţiuni cu astfel de materiale.

Moldovean condamnat la 20 de ani de pușcărie în Franța, capturat la Albița. Era liderul unei grupări internaționale specializată în furt de mașini

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova, căutat de autorităţile din Franța, care era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 20 ani pentru săvârşirea infracţiunii de constituire grup infracțional specializat în traficul internațional cu autoturisme furate pe teritoriul acestui stat.

Angajat al Centrului de Sănătate Cantemir, cercetat de CNA pentru primirea sistematică a mijloacelor financiare ilicite

Ofițerii CNA și procurorii au efectuat percheziții la Centrul de Sănătate Cantemir în cadrul unui dosar de trafic de influență, în care sunt cercetate acțiunile unui angajat al instituției, manifestate prin pretinderea sistematică a mijloacelor financiare ilicite pentru perfectarea certificatelor medicale fără prezența fizică a solicitanților.