BREAKING NEWS

(VIDEO) Român căutat prin INTERPOL, după o bătaie cruntă, prins la intrarea în R.Moldova. Momentul în care este extrădat organele de drept de peste Prut

Pe data de 28 iunie curent, în Punctul de trecere al frontierei de stat Leușeni - Albița a fost extrădat un cetățean român în vârstă de 40 de ani, care a săvârșit o infracțiune pe teritoriul României.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 1 iulie 2024, 09:49   56
IGPF

„În fapt, în luna aprilie curent, cetățeanul român a fost reținut pe Aeroportul Internațional Chișinău în baza alertei INTERPOL, la solicitarea autorităților din România.Ulterior, de către instanța de judecată din R. Moldova pe acest caz, a fost luată decizia de extrădare”, anunță IGPF.

Învinuitul este bănuit că pe teritoriul României a săvârșit o infracțiune  prevăzută de art. 193 alin (2) (aplicarea vătămărilor grave intenționat asupra unui grup de persoane) Cod Penal al României.

(VIDEO) „Angajați de ocazie la bancă”, ridicau banii de la bancomatele din Chișinău. Poliția Capitalei le-a dat „cariera” peste cap

Polițiștii au demascat un grup infracțional specializat în sustragerea mijloacelor financiare de pe cardurile bancare ale cetățenilor. Doi bărbați de 39 și 42 de ani, din mun. Chișinău, membri ai unui grup infracțional organizat în comiterea escrocheriilor efectuate prin apel telefonic au fost deconspirați de către polițiștii capitalei.