(FOTO) Ford Mustang grav avariat de un Duster al MAI în Chișinău

Două automobile au fost grav avariate, una dintre care este a poliției, după ce au fost implicate într-un accident rutier. Coliziunea a avut loc ieri-seara, în jurul orei 21:00, la intersecția străzii Otovasca cu strada Podul Înalt din sectorul Ciocana al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 16 februarie 2024, 17:22   1833
Mustang

Accidentul s-a produs între două mașini de marca Ford Mustang și Dacia Duster. Ultima, care face parte din flota Inspectoratului de Poliție Rîșcani, era condusă de un angajat al Secției Investigații Infracțiuni din cadrul aceluiași inspectorat.

Oamenii legii se întorceau la inspectorat, după ce au reținut niște indivizi specializați în furturi de automobile pe care îi escortau, când la intersecția cu pricina, șoferul Duster-ului ar fi neglijat indicatorul rutier oprire obligatorie și s-a izbit în Mustang-ul ce se deplasa regulamentar.

În urma impactului, Mustang-ul a fost proiectat în parapet, iar Duster-ul a ajuns pe trotuar.

Ford Mustang grav avariat de un Duster al MAI în Chișinău

Din fericire, în urma accidentului nu au fost înregistrate victime și nici persoane traumatizate, însă automobilele au fost avariate considerabil.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul care va fi găsit vinovat riscă să se aleagă cu o amendă de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Totodată, conducerea Direcției de Poliție a mun.Chișinău a dispus inițierea unei anchete de serviciu în acest caz.