Încă 5 autospeciale de model EFE pe șasiu RENAULT, cumpărate de Î.M. Regia „Autosalubritate”, au pornit din orașul turc Izmir spre Chișinău

Încă 5 autospeciale de model EFE pe șasiu RENAULT, cumpărate de la compania Grădinăriu Import Export S.R.L., desemnată câștigătoarea concursului desfășurat pe platforma electronică de achiziție BERD, au pornit din orașul turc Izmir spre Chișinău.

publicat de Anatol Chirilov
joi, 16 noiembrie 2023, 15:20   21
image
Î.M.


Amintim că, în parcarea Î.M. Regia „Autosalubritate” au ajuns deja 15 autospeciale din lotul de 30 de camioane de model EFE pe șasiu RENAULT, care sunt achiziționate în cadrul proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”, finanțat de către Primăria Municipiului Chișinău și investitorii internaționali BEI, BERD, E5P.

Î.M.

(SURSE) Noi detalii despre tragedia de la Căușeni. Victimile ar fi cerut ajutor de mai multe ori la 112 și ar fi vorbit la direct cu salvatorii de la IGSU

Au apărut noi detalii în cazul cuplului găsit fără suflare într-o mașină blocată în nămeți la intrarea în localitatea Coșcalia, din raionul Căușeni. Potrivit surselor PulsMedia, apropiate anchetei, aceștia ar fi vorbit la direct cu salvatorii de la IGSU care le-au promis că vin după ei, dar așa și nu au mai ajuns.