Încă 5 autospeciale de model EFE pe șasiu RENAULT, cumpărate de Î.M. Regia „Autosalubritate”, au pornit din orașul turc Izmir spre Chișinău

Încă 5 autospeciale de model EFE pe șasiu RENAULT, cumpărate de la compania Grădinăriu Import Export S.R.L., desemnată câștigătoarea concursului desfășurat pe platforma electronică de achiziție BERD, au pornit din orașul turc Izmir spre Chișinău.

publicat de Anatol Chirilov
joi, 16 noiembrie 2023, 15:20   35
Î.M.
Î.M.


Amintim că, în parcarea Î.M. Regia „Autosalubritate” au ajuns deja 15 autospeciale din lotul de 30 de camioane de model EFE pe șasiu RENAULT, care sunt achiziționate în cadrul proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”, finanțat de către Primăria Municipiului Chișinău și investitorii internaționali BEI, BERD, E5P.

Î.M.

Un tânăr de 17 ani, salvat de la înec de salvamarii din capitală

În după-amiaza zilei de 26 mai 2024, salvamarii stației de salvare din Parcul "Valea Trandafirilor" din municipiul Chișinău au intervenit prompt la salvarea unui tânăr în vârstă de 17 ani, care risca să se înece. Potrivit informațiilor înregistrate,cazul a avut loc în jurul orei 15:45, pe plaja lacului din Parcul "Valea Trandafirilor", unde se odihnea un grup de tineri.