CSP a aprobat un șef adjunct interimar la PCCOCS

Consiliul Superior al Procurorilor a dispus în cadrul șefdinței de astăzi ca interimatul funcției de adjunct al procurorului-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, să fie deținut de către Oleg Cernenchi, procuror în Procuratura UTA Găgăuzia, Oficiul Comrat.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 24 iulie 2024, 18:40   774
pccocs

Cernenchi activează în cadrul organelor procuraturii din 2011, deținând anterior funcția de șef adjunct al Procuraturii Leova.

În declarația de avere pentru anul 2023, acesta a indicat un salariu anual de circa 304 mii lei.

La fel, acesta deține o casă de locuit de 100 m2 în valoare de 58 mii lei și un garaj de 25 m2 de peste 13 500 lei, dar și un automobil de marca Volvo XC60 (an. fab. 2010) în valoare de 230 000 Lei, cumpărat în anul 2018.

Dosarul licitațiilor trucate de la Soroca: Viceprimarul orașului și arhitectul șef, plasați în arest la domiciliu pentru 30 de zile

Viceprimarului municipiului Soroca, Ghenadie Mînăscurtă și a arhitectului șef, Grigore Guțu, reținuți de CNA în mai multe dosare ce vizează trucarea unor licitații publice au fost plasați în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Informația a fost comunicată pentru UNIMEDIA de Angela Starinschii, ofițera de presă a CNA.

Când vor fi examinate dosarele celor care râvnesc fotoliu de șef al PCCOCS

Comisia specială de preselecție a candidaților la funcția de procuror-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale s-a întrunit în ședință și a stabilit data de 10 septembrie 2024, ora 16:00, ziua în care vor fi examinate dosarele candidaților prin prisma criteriilor de eligibilitate.

Cine este magistrata care va primi 740 de mii de lei pentru concediere

740 de mii de lei! Atât va ridica judecătoarea Nina Cernat, fostă membră a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) drept indemnizație unică de concediere, odată cu plecarea ei din sistem, la începutul lunii mai 2024. Aceasta este una dintre cele mai mari sume plătite în ultimii ani de stat, la plecarea din sistem a unui judecător.