Bătrână, legată și violată de propriul nepot. Individul de 18 ani - pe banca acuzaților

Un tânăr de 18 ani a fost trimis pe banca acuzaților, fiind învinuit că și-ar fi violat propria bunică. Infracțiunea s-a produs pe 28 decembrie 2023, într-o localitate din centrul Republicii Moldova.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 24 iulie 2024, 11:24   593
bătrâni

Băiatul, care avea pe atunci 17 ani, a pătruns abuziv în locuința pensionarei în jurul orei 18:00. Acesta ar fi imobilizat-o pe femeie, legându-i mâinile și astupându-i gura, apoi ar fi avut acte și rapoarte sexuale neconsimțite cu bătrâna.

Individul și-a recunoscut integral vina. Drept măsură preventivă, el a fost obligat să nu părăsească Republica Moldova pentru o perioadă de 60 de zile.

Dacă fapta în va fi dovedită în instanță, tânărul riscă să petreacă până la șase ani în pușcărie.

Dosarul licitațiilor trucate de la Soroca: Viceprimarul orașului și arhitectul șef, plasați în arest la domiciliu pentru 30 de zile

Viceprimarului municipiului Soroca, Ghenadie Mînăscurtă și a arhitectului șef, Grigore Guțu, reținuți de CNA în mai multe dosare ce vizează trucarea unor licitații publice au fost plasați în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Informația a fost comunicată pentru UNIMEDIA de Angela Starinschii, ofițera de presă a CNA.

Când vor fi examinate dosarele celor care râvnesc fotoliu de șef al PCCOCS

Comisia specială de preselecție a candidaților la funcția de procuror-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale s-a întrunit în ședință și a stabilit data de 10 septembrie 2024, ora 16:00, ziua în care vor fi examinate dosarele candidaților prin prisma criteriilor de eligibilitate.

Cine este magistrata care va primi 740 de mii de lei pentru concediere

740 de mii de lei! Atât va ridica judecătoarea Nina Cernat, fostă membră a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) drept indemnizație unică de concediere, odată cu plecarea ei din sistem, la începutul lunii mai 2024. Aceasta este una dintre cele mai mari sume plătite în ultimii ani de stat, la plecarea din sistem a unui judecător.