(VIDEO) Noi detalii despre accidentul de pe strada Calea Ieșilor. Momentul în care s-a produs impactul, surprins de o cameră de bord

Au apărut noi detalii despre accidentul în urma căruia un șofer a pierdut controlul volanului și a ajuns ieri-seara într-un copac de pe acostament pe strada Calea Ieșilor. Momentul a fost surprins de camera de bord a unui alt automobil implicat în trafic.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 19 februarie 2024, 14:13   1737
puls

Solicitată telefonic, Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru PulsMedia.MD că în accident au fost implicate două automobile de marca Volvo și Volkswagen.

Noi detalii despre accidentul de pe strada Calea Ieșilor

Primul automobil era condus de un bărbat de 76 de ani, iar la volanul celui de-al doilea vehicul implicat în accident se afla un șofer în vârstă de 36 de ani.

Noi detalii despre accidentul de pe strada Calea Ieșilor

În urma impactului, automobilul Volkswagen a fost proiectat într-un copac de pe acostament, iar o pasageră a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportată la spital.

Pe adresa redacției PulsMedia.MD a venit o înregistrare video cu momentul impactului dintre cele două mașini, ce a fost surprins de o cameră de bord a altui automobil implicat în trafic.

Momentul în care s-a produs impactul, surprins de o cameră de bord


(FOTO) Cu „heroina la colțun”, într-o mașină cu moldoveni. O spaniolă s-a pornit în R.Moldova, dar riscă să stea după gratii în România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.