Crimă la Florești. Un bărbat și-a ucis soția în bătaie

O femeie a murit, după ce a fost snopită în bătaie de către soțul ei. Cadavrul victimei a fost găsit în amiaza zilei de ieri, 11 februarie, în jurul orei 11:25, în locuința sa din Tîrgul Vertiujeni, din raionul Florești, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 08:43   735
crimă

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 66 de ani. Medicul-legist venit la fața locului a depistat pe suprafața cadavrului mai multe semne de moarte violentă.

Totodată, oameii legii au stabilit că femeia a fost ucisă în bătaie de căre soțul ei, un bărbat în vârstă de 74 de ani, după ce între cei doi s-ar fi iscat o ceartă din motive încă neidentificate de către anchetă.

Bătrânul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornită o cauză penală pentru violență în familie soldată cu decesul victimei.

(FOTO) Cu „heroina la colțun”, într-o mașină cu moldoveni. O spaniolă s-a pornit în R.Moldova, dar riscă să stea după gratii în România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.