(FOTO) Accident cu implicarea unui BMW, la Vulcănești. Sunt victime

Două persoane au ajuns la spital, după ce mașinile cu care aceștia se deplasau au fost implicate într-un accident rutier, în această dimineață, în jurul orei 08:00, la Vulcănești.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 16 iunie 2023, 11:02   824
accident

Potrivit poliției, în accident au fost implicate două automobile de marca BMW și Ford. La volanul BMW-ului se afla un șofer în vârstă de 47 de ani, iar Ford-ul era condus de un tânăr de 25 de ani.

Ultimul avea și trei pasageri, dintre care doi minori cu vârste de 2 ani și respectiv 15 ani.

Oamenii legii au stabilit preliminar că vinovat de accident s-ar face șoferul BMW-ului care nu a cedat trecerea celuilalt automobil.

În rezultatul impactului, ambele automobile au fost grav avariate, iar șoferul BMW-ului și un pasager din Ford, un bărnat în vârstă de 68 de ani, au fost transportațți la spital.

Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic la locul accidentului, testul Drager arătând rezultate negative pentru ambii.

Accident cu implicarea unui BMW, la Vulcănești. Sunt victime

Accident cu implicarea unui BMW, la Vulcănești. Sunt victime

Accident cu implicarea unui BMW, la Vulcănești. Sunt victime

(VIDEO) Doi locuitori ai mun.Chişinău, reținuți de CNA într-un dosar de trafic de influență cu 8.000 de euro

Două persoane au fost reținute, cu puțin timp în urmă, de ofițerii CNA și procurori, fiind suspectate de trafic de influență. Acestea ar fi susținut că dețin influență asupra unor factori de decizie din mai multe autorități publice și ar fi pretins, acceptat și primit, în mai multe etape, 8000 de euro pentru organizarea și asigurarea tergiversării examinării unei cauze penale transmise în instanța de fond.