(VIDEO) Un bărbat din Rezina, plasat în arest pentru 30 de zile, fiind suspectat de săvârșirea unui omor

Un bărbat de 43 de ani din Rezina a fost plasat în arest pentru 30 de zile, fiind suspectat de săvârșirea unui omor.

publicat de Anatol Chirilov
joi, 21 septembrie 2023, 17:52   319
omor

În urma cercetărilor preliminare s-a stabilit că victima de 60 de ani, ar fi decedat din cauza loviturilor în regiunea capului, fapt confirmat ulterior și de către medicul-legist. 

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de polițiștii de la Rîșcani, suspectul a fost identificat și reținut. Acesta s-a dovedit a fi un prieten de-al victimei.  

Preliminar s-a constatat că, bărbații ar fi consumat împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat s-ar fi iscat un conflict care a degenerat în bătaie. 

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Omor intenţionat”.

Conform legislației în vigoare persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă privaţiune de libertate până la 15 de ani.

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.