Accident cu implicarea unui angajat MAI, la Orhei. O femeie a ajuns la spital

O femeie a ajuns la spital, după ce o mașină a derapat de pe traseu și s-a răsturnat. Accidentul a avut loc ieri, 25 Octombrie, în jurul orei 10:55, în proximitatea localității Chipirceni, din raionul Orhei, iar la volan se afla un angajat al Ministerului Afacerilor Interne.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 26 octombrie 2023, 11:43   1026
accident

În accident a fost implicat un automobil de marca Mercedes, la volanul căruia se afla un pompierdin cadrul IGSU al MAI. 

Acesta se afla în afara orelor de serviciu și se deplasa cu automobilul personal când, din motive încă nestabilite de anchetă, a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a răsturnat.

În urma accidentului, o femeie de 66 de ani, care se afla în Mercedes în calitate de pasageră, s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportată la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar.

Din fericire, șoferul, dar și cea de-a doua pasageră, au scăpat vii și nevătămați.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

(FOTO) Cu „heroina la colțun”, într-o mașină cu moldoveni. O spaniolă s-a pornit în R.Moldova, dar riscă să stea după gratii în România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.