Alte patru echipaje INSP au refuzat „pomana” șoferilor

Încă patru echipaje ale INSP au refuzat astăzi să ia mită de la șoferi. Asta după ce ieri, alte cinci echipaje de patrulare au denunțat tentaive de corupție.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 9 februarie 2024, 18:52   2232
INSP

Două dintre cele patru cazuri au fost înregistrate în municipiul Chișinău. În primul caz este vorba despre echipajul MAI 9923 care, în jurul orei 10:00, l-au denunțat pe șoferul unui automobil de marca Honda, după ce acesta le-a propus 400 de lei ca să nu-i întocmească proces-verbal pentru încălcarea RCR pe strada Varnița.

Două ore mai târziu, un alt șofer, ce se deplasa cu un automobil de marca Volkswagen, pe strada Calea Ieșilor, după ce a fost tras pe drepata pentru o încălcare în trafic, le-a oferit polițiștilor echipajului MAI 9974, bani în sumă de 400 de lei ca să nu-l sancționeze, însă a fost denunțat

Alte două cazuri au fost înregistrate în amiaza zilei în raioanele Criuleni și Ceadîr-Lunga, unde șoferul unui automobil de marca Honda a încercat să dea 50 de euro mită echipajului MAI 9703, iar șoferul unei Toyote a încercat să corupă echipajul MAI 8845 cu 50 de euro și 1000 de lei, ca să nu fie documentați pentru încălcările RCR.

Amintim că ieri, alte cinci echipaje ale INSP,  au denunțat tentativele șoferilor de a-i corupe în Chișinău, dar și în raioanele Rîșcani și Călărași.

Toate cazurile au fost înregistrate și sunt documentate de organele responsabile.

Frica de CNA a pătruns până în „epoleții” celor de la INSP? Cinci echipaje au denunțat astăzi tentative de corupere

(FOTO) Cu „heroina la colțun”, într-o mașină cu moldoveni. O spaniolă s-a pornit în R.Moldova, dar riscă să stea după gratii în România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.