Descoperire macabră, la Cimișlia. Cadavrul unui bărbat zăcea lângă o mașină pe traseu

Un șofer a alertat poliția, după ce a văzut un cadavru zăcând lângă o mașină pe acostament. Descoperirea macabră a avut loc în amiaza zilei, în jurul orei 11:25, în apropiere de localitatea Javgur, din raionul Cimișlia, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 25 iunie 2024, 12:30   734
cadavru

Potrivit surselor, bărbatul în vârstă de 62 de ani se deplasa cu un automobil, când a văzut pe un drum adiacent, din apropierea localității sus menționate, staționat un automobil de marca Volkswagen Golf.

Șoferul s-a apropiat de automobil și a văzut că lângă acesta zăcea la sol cadavrul unui bărbat. Acesta a alertat imediat poliția.

La fața locului medicul-legist nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața locului și preliminar consideră că decesul a survenit în urma unei insuficiențe cardiace.

Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi expus unei expertize de laborator, în urma căreia va fi stabilită cu exactitate cauzele morții.

Comisia națională pentru Recensământul populației și locuințelor face un apel pentru participarea tuturor la exercițiul de importanță națională

Persoanele care încă nu au participat la recensământ sunt îndemnate să se implice în acest exercițiu de importanță națională până la 7 iulie curent, când se încheie perioada de recenzare. Apelul a fost făcut la ședința Comisiei naționale pentru recensământul populației și locuințelor, prezidată de secretarul general al Guvernului, Artur Mija.

horosCOP - 28 iunie: Leii sunt astăzi judecători pricepuți în analiza probelor

Alinierea planetelor în această zi aduce cu sine o serie de provocări și revelații pentru fiecare semn zodiacal. În timp ce unii nativi vor trebui să-și ascuțe instinctele de detectiv, alții vor avea parte de momente de introspecție asemenea unui interogatoriu. Horoscopul zilnic de astăzi ar putea dezvălui indicii valoroase despre cum să navigăm prin aceste ape tulburi, oferindu-ne o perspectivă mai clară asupra misterelor personale.