Polițist amenințat de hoți cu o drujbă în pădure, la Cantemir. Tată și fiu încătușați și reținuți

Un bărbat și fiul său au fost reținuți, după ce au fost prinși la furat lemne din pădure, dar și l-au amenințat pe pdăurar și un polițist cu un motoferăstrău. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 22:30, âîn pădurea din localitatea Haragîș, din raionul Cantemir, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 6 februarie 2024, 14:30   521
drujbă

Potrivit surselor din teritoriu, este vorba despre un bărbat de 58 de ani și fiul său de 20 de ani.

Cei doi s-ar fi apucat de tăiat ilicit copaci din pădure când au fost prinși de un polițist din cadrul IP Cantemir și pădurar, care se aflau într-un control de rutină.

Omul legii i-a sesizat pe cei doi indivizi veniți la furat lemne să înceteze acțiunile ilicitre, însă aceștia nu s-au conformat cerințelor legale ale polițistului, l-au ultragiat, dar și l-au amenințat cu drujba a cărui motor era pornit.

Indivizii au fost imobilizați și încătușați, iar ulterior escortați la IP Cantemir, unde au fost reținuți pentru 72 de ore.

(FOTO) Cu „heroina la colțun”, într-o mașină cu moldoveni. O spaniolă s-a pornit în R.Moldova, dar riscă să stea după gratii în România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.