(VIDEO) Moldovenii – cu sufletul la gură pentru fetița care a scăpat din mâinile mamei care l-a ucis pe fratele mai mic

Mama care și-a ucis fiul de 5 ani ar fi încercat să-și omoare și fiica mai mare, de 11 ani. Dezvăluirile au fost făcute de o rudă a familiei pe rețelele sociale. Este vorba de Andreea cunoscută pe TikTok, unde este urmărită de o comunitate de peste 50 de mii de utilizatori ai platformei și care se prezintă în calitate de consultant pe Internet, telecomunicații, energie și finanțe.

publicat de Veronica Ciortan
miercuri, 18 septembrie 2024, 20:13   1413
dcf2

Femeia, mama copiilor, se afla la evidența psihiatrului.

„Cu o seară înainte ea căuta pastile să adoarmă copiii, probabil a vrut să-i ucidă prin somn. Foarte bine că A. a scăpat, dar ea încă nu știe la sigur că Gheorghiță e mort. Tatăl a decedat, mama e în spital cu gâtul tăiat, bunicii au murit, nu are pe nimeni, e orfană. Foarte mult ținea la fratele ei, îl ducea la grădiniță, îl băia, îl schimba, avea grijă mai ceva ca o mamă”, a povestit Andreea pe TikTok.
@andreeaandy04 Ca răspuns pentru @Mariancik Ivan Gheor ♬ sunet original - Andreea Cristea

Moldovenii – cu sufletul la gură pentru fetița care a scăpat din mâinile mamei care l-a ucis pe fratele mai mic

@andreeaandy04 Ca răspuns pentru @_Elena -1 ♬ sunet original - Andreea Cristea

Moldovenii – cu sufletul la gură pentru fetița care a scăpat din mâinile mamei care l-a ucis pe fratele mai mic

Moldovanii sunt cu sufletul la gură pentru soarta minorei. Internauții au rugat-o în comentarii să nu o lase orfană. Andreea de pe TikTok a răspuns că fetița va rămâne în familie, dar nu este clar dacă anume ea o va adopta.

Amintim că ministra Sănătății, Ana Nemerenco, a comentat această situație șocantă. Potrivit oficialei, „este un caz izolat, se întâmplă peste tot în lume”. Femeia de 39 de ani suferă de o tulburare delirantă. Acum, are statut de bănuită. Starea ei este stabilă, satisfăcătoare și poate să discute cu oamenii legii.

Dacă va fi găsită vinovată, riscă 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Sursa: realitatea.md