Crimă în ajun de „Ziua Îndrăgostiților”, la Leova. Și-a omorât soția pentru că l-ar fi luat la palme, după ce i-ar fi zis să-i facă de mâncare

Un bărbat a fost reținut, după ce și-a omorât soția. Crima a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 13 februarie, în localitatea Filipeni, din raionul Leova, susțin sursele PulsMedia.MD apropiate anchetei.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 14 februarie 2024, 09:56   1387
puls

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 55 de ani. Ieri aceasta ar fi mers în ospeție la vecina sa pe care a ajutat-o la treburile casnice, după care au consumat alcool.

Soțul femeii, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a venit după ea și a chemat-o acasă ca să-i facă mâncare. La scurt timp după ce cei doi soți au plecat, bărbatul a revenit la vecini și le-a spus că și-a ucis soția, iar aceștia au alertat poliția despre acest caz.

Bărbatul le-ar fi declarat polițțiștilor că, după ce s-au întors acasă, între el și soția sa s-ar fi iscat un ceartă, iar femeia ar fi început să-l lovească cu palma peste față. Dânsul i-ar fi zis să înceteze și să se liniștească, însă din motiv că aceasta continua să-l pălmuiască, el ar fi luat un cuțit de bucătărie cu care i-a aplicat o lovitură în piept.

Lovitura a fost fatală pentru femeie, iar echipajul medical venit la fața locului, din nefericire a putut doar să constate decesul acesteia.

Bărbatul, care este și veteran al războiului din Afganistan, și-a recunoscut vina și a fost reținut pentru 72 de ore, pe numele lui fiind pornit un dosar penal.