Consumator de droguri, bătut până la moarte cu bâta de către tatăl său în Chișinău

Un bărbat a murit, după ce a fost snopit în bătaie de către tatăl său. Crima a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 7 mai, în jurul orei 17:00, într-un apartament de pe strada Petru Zadnipru, din sectorul Ciocana al capitalei, susțin surse PulsMedia.MD apropiate anchetei.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 8 mai 2024, 14:05   1451
crimă

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 44 de ani, care în urma unui conflict cu tatăl său, în vârstă de 78 de ani, a fost snopit în bătaie de ultimul cu o bâtă.

În urma traumatismelor grave, bărbatul a decedat pe loc, până la venirea ambulanței. Sursele noastre menționează că atâta mama victimei, cât și tatăl său, ar fi declarat că fiul lor consuma des substanțe narcotice, iar din acest motiv devenea extrem de agresiv.

Dânsul se afla la evidență ca agresor familiar, după ce anterior l-ar fi înjunghiat pe tatăl său cu un cuțit. dar și a fost condamnat pentru consum și păstrare de droguri.

Oamenii legii au pornit o cauză penală în cadrul căruia urmează să stabilească toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar tatăl vitimei a fost reținut pentru 72 de ore.