Tragedie la Vadul lui Vodă. Un bărbat s-ar fi aruncat în gol de pe un pod

Un bărbat a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol de pe un pod. Tragedia a avut loc în amiaza zilei, în jurul orei 13:15, în orașul Vadul lui Vodă, din municipiul Chișinău.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 27 august 2024, 18:28   454
Puls

Potrivit surselor, este vorba despre un bărbat în vârstă de 58 de ani. Acesta s-ar fi aruncat în gol de pe podul de la interecția străzii Sfântul Dumitru cu strada Vlad Țepeș.

În urma impactului cu solul, bărbatul a murit până la venirea ambulanței.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul care l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest disperat.

Schimb de experiențe dintre angajații Direcției chinologice a IGP și cei ai Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, România

Delegația Inspectoratului General al Poliției a efectuat o vizită la Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, România. Aceasta a fost condusă de șeful adjunct al Poliției Naționale, Alexandru Bejan, urmat de experți în domeniul chinologic și planificare strategică. Obiectivul vizitei a fost definitivarea planului de dezvoltare a Direcției chinologice a IGP în scopul adaptării acestuia la nevoile și cerințele instituționale.