Moarte învăluită în mister, la Hîncești. Tânăr de 20 de ani găsit de fratele său mort la barul din sat

Cadavrul unui tânăr a fost găsit zăcând la un bar. Descoperirea macabră a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 21:@4, în localitatea Boghiceni, din raionul Hîncești, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 13 septembrie 2024, 20:03   732
ggirofar

Potrivit surselor, vicitma s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 20 de ani. Fratele acestuia a alertat poliția despre faptul că l-a găsit pe acesta zăcând fără suflare la barul din localitate.

Medicul-legist venit la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului.

 Trupul victimei a fost transportat la Centrul de Medicină Legală unde urmează a fi supus expertizei de laborator pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele, dar și cauzele decesului.

MAI va găzdui astăzi o nouă reuniune a HUB-ului de Securitate al UE

Chișinăul va găzdui astăzi, 18 septembrie, cea de-a 11-a ședință operațională a HUB-ului de Securitate al UE, la care vor participa în jur de 100 reprezentanți din instituțiile europene, experți, jurnaliști de investigație și reprezentanți ai societății civile din statele Uniunii Europene, Republica Moldova și din regiune.

ANRE a aprobat micșorarea prețului pentru energia electrică furnizată de S.A. ”Energocom”, dar facturile consumatorilor finali rămân neschimbate

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de către S.A. ”Energocom”, furnizorul central de energie electrică, în cuantum de 1,80 lei/kWh (fără TVA). Acest preț este cu aproximativ 21% mai mic față de prețul în vigoare, scrie Bizlaw.MD.